بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

جزئیات شیوه جدید پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان | لزوم استفاده از هتل‌ها

  • کد خبر: ۶۴۷۷۷
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸
جزئیات شیوه جدید پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان | لزوم استفاده از هتل‌ها
رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت جزئیات پروتکل جدید بیمارستانی برای پذیرش مبتلایان به کوویدـ۱۹ را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا گلپیرا رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت درباره وضعیت تخت‌های بیمارستانی کرونا گفت: در حال حاضر تعداد بیمارستان‌ها بسیار زیاد است، اما هنوز به جایی نرسیده‌ایم که اعلام کنیم ظرفیت تخت‌های کرونا در بیمارستان‌ها کاملا پُر شده و ما هنوز هم تخت عادی و هم تخت آی‌سی‌یو خالی هم در کشور و هم در تهران داریم. در بسیاری از شهرستان‌ها داریم به لبه تیغ نزدیک می‌شویم، اما هنوز اوضاع به آنجا نرسیده است.

وی تاکید کرد: هنوز تخت‌های کرونایی کاملا پر نشده و در حال مدیریت تخت‌ها هستیم. در عین حال در حال آماده کردن تخت‌های جدید عادی و آی‌سی‌یو هستیم.

 

لزوم استفاده از هتل‌ها در شرایط فعلی

وی درباره نیاز به ایجاد نقاهتگاه یا بیمارستان‌های صحرایی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا گفت: در حال حاضر لزومی به ایجاد بیمارستان صحرایی نیست، اما در زمینه نقاهتگاه باید توجه کرد که بسیاری از دوستان اعتقادی به نقاهتگاه ندارند. زیرا شاید نتوانستیم در کشورمان نقاهتگاهایی را فراهم کنیم که مانند نقاهتگاه‌های کشورهای دیگر دارای امکانات مناسبی باشند. این موضوع همیاری چند سازمانی نیاز دارد. 

مردم باید در نقاهتگاه احساس آرامش کنند. در ابتدای کرونا که نقاهتگاه‌های بسیار بزرگ ایجاد کردیم، شرایط به گونه‌ای بود که هیچ یک از افراد رغبت نکردند که در نقاهتگاه بمانند. نکته اینجاست که نقاهتگاه باید ساختاری داشته باشد که برای پذیرش ماندگاری مردم مناسب باشد.

گلپیرا گفت: اگر واقعا سازمان گردشگری می‌توانست کمک کند، هماهنگ می‌کرد و از هتل‌ها استفاده می‌کردیم خوب بود، اما این موضوع به همکاری بین بخشی نیاز دارد. البته این موضوع باید در سطح ستاد مطرح شود، من به شخصه فکر می‌کنم که این اقدام می‌تواند موثر باشد. به هر حال وقتی مردم می‌خواهند در جایی به نام نقاهتگاه استراحت کنند، امکاناتی مانند فضای مناسب، حمام، سرویس بهداشتی مناسب و... داشته باشد. 

وقتی نقاهتگاهی ۱۰۰ تخت داشته باشد، اما چهار سرویس بهداشتی و یک حمام داشته باشد، مردم راحت نیستند و باید این موارد رعایت شود. اگر واقعا بشود چنین جایی را فراهم کرد که توانایی سرویس‌دهی مناسب به مردم را داشته باشد، از نظر من اکنون وقت خوبی برای ایجاد چنین جایی است.

 

چرا برخی کرونایی‌ها در بیمارستان بستری نمی‌شوند؟

وی درباره نحوه بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها و ایجاد مراکز مراقبت حاد تنفسی برای بیمارانی که بدحال نیستند اما نیاز به دارو دارند، گفت: طبق پروتکل جدیدی که ابلاغ شده، بیمارانی که در ابتدای بیماری قرار دارند و در مرحله اولیه هستند و حالشان بد نیست، اما بیماری در آنها شکل گرفته است، به جای اینکه او را روی تخت بیمارستان بستری نگه داریم و از این جهت که بتوانیم تخت را به یک بیمار بسیار بدحال اختصاص دهیم، این افراد را که در مراحل اولیه بیماری هستند، به اورژانس بیمارستان یا در کلینیک‌های تنفسی که اکنون در تمام بیمارستان‌های دولتی آن‌ها را راه‌اندازی کردیم، می‌آوریم، در آنجا پزشک متخصص بیمار را ویزیت می‌کند، دارو برایشان تجویز می‌شود. بر این اساس بیمار روزانه مراجعه کرده و داروهای تزریقی‌شان را دریافت می‌کنند و سپس به منزل بازمی‌گردند.

گلپیرا گفت: در عین حال در بیمارستان هم سیستمی آماده شده تا اگر احیانا حال بیمار بد شد، با بیمارستان تماس می‌گیرد و اگر دچار مشکل شدند در همان بیمارستانی که پرونده دارند، بستری می‌شوند. اگر حالشان رو به بهبود بود که بین سه تا پنج روز داروهایشان را دریافت کرده و بقیه دوران نقاهتشان را در منزل می‌گذرانند. این اقدام به ما کمک زیادی می‌کند که بار اضافه‌ای را که اکنون به بیمارستان‌ها تحمیل می‌شود کاهش دهیم. 

در حال حاضر اگر به بسیاری از بیمارستان‌های ما مراجعه کنید، شاهدید که بیماران خوشحال هستند که علائمی در آن‌ها ظاهر شده و درگیری‌های بسیار جزئی دارند، در بیمارستان دارو می‌گیرند و بعد به خانه رفته و تحت مراقبت‌ها و معاینات روزانه قرار می‌گیرند. به طوری که هم با آنها تماس گرفته می‌شود و هر روز صبحی که مراجعه می‌کنند، دوباره معاینه می‌شوند.

 

خطر رفت‌وآمد کرونامثبت‌ها و لزوم ایجاد نقاهتگاه با امکانات مناسب 

وی درباره خطر رفت‌وآمد این بیماران از خانه به بیمارستان و احتمال انتقال بیماری گفت: این موضوع درست است و این خطر وجود دارد. به هر حال رفت‌وآمد این بیماران خطراتی دارد، اما اکنون در این وضعیت این اقدام یکی از روش‌هایی است که تصمیم‌گیری و ابلاغ شد. به هر حال این خطر هم وجود دارد و به همین دلیل اگر می‌توانستیم در جایی مانند نقاهتگاه یا هتل مناسب این بیماران را نگهداری کرده و تیم پزشکی را در آنجا مستقر می‌کردیم تا بیماران طی این چند روز در آنجا نگهداری شوند، بهتر، مفیدتر و موثرتر بود. 

 

علامت خفیف داشتید، در خانه بمانید

گلپیرا در ادامه تاکید کرد: مردم در اولین لحظه‌ای که علامت‌دار شدند، به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده و تعیین تکلیف شوند که آیا بیماری‌شان شدید است یا خیر. زیرا برخی مردم به اشتباه صبر می‌کنند تا بیماری در آن‌ها سنگین شود و بعد مراجعه می‌کنند، اما اگر در وضعیت عادی بودند و فقط یک ضعف مختصر و علائم سرماخوردگی مختصر دارند، در خانه بمانند؛ اما به محض اینکه احساس کردند حالشان دارد سنگین می‌شود، تنفسشان راحت نیست، دردشان دارد زیاد می‌شود و سردرد شدید یا تنگی نفش پیدا کردند، سریع یا به مراکز ۱۶ ساعته یا به کلینیک‌های تنفسی بیمارستان مراجعه کنند.

وی گفت: بیمارانی که تستشان مثبت شده و هیچ علامت سنگینی ندارند، نیاز نیست به بیمارستان بیایند، بلکه در خانه بمانند، قرنطینه خانگی داشته باشند، مایعات زیاد بخورند و استراحت کنند. متاسفانه برخی افراد وقتی می‌بینند علامت کم دارند، به سطح شهر می‌آیند و این بدترین اتفاقی است که می‌افتد. مردم هر نوع علامتی داشتند، از خانه بیرون نیایند. اگر علامت‌دار شدید به‌هیچ‌وجه از خانه بیرون نروید تا دیگران را آلوده نکنید و اگر علائم تشدید شد به مراکز درمانی مراجعه کنید.

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

درمان «رایگان» در مراکز درمانی دولتی شامل چه افرادی می‌شود؟

 

افراد دارای علائم کرونا به کجا مراجعه کنند؟

 

یک فوق تخصص: الان سرماخوردگی نداریم؛ هر علامت بیماری را کرونا بدانیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->